Ry Fysioterapi Horsens tilbyder et bredt udvalg af sundhedsfaglige ydelser i et behageligt og professionelt miljø.

Ry Fysioterapi Horsens indeholder en moderne fysioterapeutisk klinik og et træningscenter med både individuel styrketræning, gymnastiksal, crossfitrum samt mange forskellige muligheder for holdtræning. Ry Fysioterapi Horsens ligger kun 20 minutters kørsels fra Horsens i det naturskønne Ry.

Ry Fysioterapi tilbyder

Vi tilbyder hos Ry Fysioterapi Horsens alt lige fra idrætsfysioterapi, børnefysioterapi, manipulation af led, Shockwave terapi, ultralydsskanning, High Power Laser, medicinsk akupunktur, massage til genoptræning, holdtræning, fitness og personlige træningsforløb.

Vi er udbydere af konceptet GLA:D-træning, der er et særligt træningsprogram målrettet dig, der ønsker at bedre din funktion samt at reducere din smerte i knæ eller hofte.

Hos Ry Fysioterapi Horsens tilbyder vi aftenkonsultationer mandag til torsdag indtil kl. 20. På denne måde kan du nemt få adgang til god og effektiv behandling uden at du behøver at tage fri fra dit arbejde.

Høj faglig kvalitet og tilskudsmuligheder

Fysioterapi HorsensVores mål er at sikre en høj kvalitet i den behandling, du modtager hos os. Derfor følger vi hos Ry Fysioterapi Horsens de danske fysioterapeuters kliniske retningslinjer i alle vores behandlinger.

Hvis du har en henvisning fra din læge til fysioterapeutisk behandling, kan du bruge den hos os, da vi har overenskomst med det offentlige.

Mange danskere har en sundshedsforsikring, der dækker behandling hos en fysioterapeut. Du kan i de fleste tilfælde bruge din sundshedsforsikring hos os. Det eneste du behøver er at medbringe din skadesanmeldelse hos os ved den første konsultation.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, så du få tilskud både med og uden henvisning fra din læge.

Fysioterapi Horsens

Send os en mail

Sådan foregår et forløb hos os

Det første du skal gøre, når du kommer hos os er at registrere din ankomst ved at køre dit sygesikringskort igennem kortlæseren hos sekretæren. Dette gælder både ved første konsultation og efterfølgende tider. På den måde bliver det registreret at du er mødt op til din aftalte tid og vi får en besked om at du er kommet.

Ved den første konsultation er det vigtigt, at du oplyser, at du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, og i hvilken gruppe du er medlem.

I den første konsultation vil vi spørge mere uddybende ind til din sygdomshistorie. På den måde kan vi på det mest kvalificerede grundlag tage stilling til den behandling, der bedst vil kunne hjælpe dig. Efterfølgende vil der blive udarbejdet en plan for behandlingen.

Ry Sundhedshus

Fysioterapi HorsensRy Fysioterapi Horsens ligger fysisk placeret i Ry Sundhedshus på Kildebjerg i Ry.

Ry Sundhedshus er et privatejet sundhedshus, hvor du finder en række sundhedsfaglige ydelser. Hos os bliver faglig sparring og det tværfaglige samarbejde vægtet højt, idet vi mener, at det danner grundlag for at holde os fagligt opdaterede. Vi tror på at dette vil komme den enkelte borger til gode i fht. at anvendelse af ”best practice” i behandlingen og på den måde opnå de bedst mulige resultater af behandlingen.

I Ry Sundhedshus finder du privatpraktiserende læge, Sidse Kjærholm & autoriseret psykolog Anne Halkjær.