+45 86 89 27 04

Indlægssåler

Indlægssåler

Vi tager 549,- for fremstilling af et sæt såler incl. alt. Du skal påregne ca. 20 min. for fremstilling og tilpasning.

Historien bag Formthotics

Som de fleste store opfindelser var opdagelsen af Formthotics ret simpel. En læge gik langs stranden en dag og tænkte over, hvorfor så mange af hans patienter klagede over problemer i benet og foden.

Pludselig bemærkede han, at når hans bare fødder sank ned i det bløde sand, så formede de et støttende mærke (af hans fodaftryk). Det fik ham til at forstå, hvad der var årsag til hans patienters problemer.

Hvorfor?

De fleste moderne overflader er hårde og flade. Så, i stedet for at gå på et blødt underlag (som sand), der tilpasser sig den naturlige form og kurve på vores fødder, går vi på betongulve og asfalt, som tvinger foden til at flade ud og vride.

I dag bliver fodtøj masseproduceret til en gennemsnitsfod.
Men folk er sundere og mere aktive end nogensinde før. Derfor bliver vores fødder udsat for større belastning samtidig med, at man går i dårligere tilpassede sko.

Fodens naturlige omrids/kontur er ikke i stand til at fordele kropsvægten og de stød/tryk som underlaget sender tilbage op gennem benet. Det giver et stort pres på leddene.


Naturens svar

​Lægen fandt ud af, at han havde behov for en speciel sål, der skulle placeres i patienternes sko for at få denne til at passe til den enkelte patients egen specielle fodform. Ved at støtte foden i dens naturlige form – nøjagtigt som et fodaftryk i sandet – kunne han afhjælpe patienternes ben-/og fodproblemer.

Formthotics er udviklet for at give den naturlige støtte tilbage til foden. Indlæggene giver en langsigtet komfort og reducerer træthed i fødderne ved at støtte hele foden og fordele vægt og tryk lige. Deres stødabsorbering og stabilitet tillader kroppen at fungere på den måde, den er designet til.

​Hvad?

Formthotics er et revolutionerende produkt – som en thermo-formbar ortopædisk sål, der kan kunde-tilpasses til den individuelle fod i stort set alle sko på kun få minutter. Med andre ord – de gør fod og sko eet. (Ordet kommer fra ”form” som betyder ”at forme sig” og ”ortho” som betyder ”korrekt”).

​Hvornår?

Formthotics er biomekanisk designet til at støtte den naturlige form på foden. De støtter foden ved at kunne hamle op med det unormalt høje stressniveau i det moderne samfund, og samtidig hjælper de med at korrigere eller støtte ”problem-fødder”.

Formthotics stabiliserer din fod, ankel og knæled og bevirker, at øvrige behandlinger bliver mere effektive og virker hurtigere. Dette hjælper med at nedsætte fodsmerter, skader og muskeltræthed, således du hurtigere kommer ovenpå efter fodproblemer.

Hvorfor?

Formthotics er alsidige og effektive til behandling af fod-/og benproblemer – såsom skinneben, hælsmerter, knæsmerter og achillessene-skader.

De har opnået stor international anerkendelse og bruges af medicinske fagfolk inkl. fodterapeuter, fysioterapeuter, læger, kiropraktorer og osteopater over hele verden. De gør det muligt for fagfolk at afhjælpe/lindre og korrigere fodproblemer på en enkel og hurtig måde.

Læs mere om sålerne på følgende hjemmeside:
http://www.formthotics.co.nz