Mulligan

Hos Ry fysioterapi tilbyder vi behandling ud fra Mulligan konceptet, og vi har flere fysioterapeuter, som har opnået certificering med eksamen.

Mulligan konceptet er en effektiv og stort set smertefri behandlingsmetode, som har til formål at hjælpe dig med at afhjælper smerter og genvinde dit normale bevægemønster.

Mulligan konceptet bygger på mobilisering med bevægelse (MWM).

Mobilisering med bevægelse er en effektiv behandling, hvor der ønskes øjeblikkelig virkning, hvis ikke virkningen kommer efter første behandling, skal man prøve en anden behandlingsform.

Hvem har gavn Mulligan konceptet

Metoden bruges til undersøgelse og behandling i bevægeapparatet, dvs. gener i ryg, nakke, skulder, fod mm., og det relaterer sig primært til muskuloskeletale problematikker. 

Behandlingsmetoden er kendetegnet ved, at den har en øjeblikkelig effekt, det kan fx være færre smerter eller bedre bevægelighed.

Behandlingskonceptet er relevant for dig, hvis du har skader eller gener, som har nedsat bevægelighed over et eller flere, og/eller døjer med dårlig nakke, ryg, svimmelhed, kvalme, hovedpine mm. 

Selve behandlingen tager udgangspunkt i de gener du som patient oplever. I behandlingen udfører patienten bl.a. aktive bevægelser samtidigt med fysioterapeuten bruger ledteknikker, som har til formål at sikre din krops optimale bevægelighed, biomekanik og neurofysiologi. Ledteknikkerne hjælper dine led med at fungerer optimalt, hvilket betyder du oplever færre gener og øget bevægelighed umiddelbart efter behandlingen.

Behandlingsmetoden kan kombineres med øvrige behandlingsformer. Det er en skånsom og stort set smertefri behandlingsform. 

Du kan læse mere om Mulligan-konceptet på www.mulligan.dk

© Copyright - Ry Fysioterapi