Massage

Massage

Fysiurgisk massage| Massage |Fysio-massage| Graviditetsmassage | Ømme muskler | Ry Fysioterapi

Døjer du med smerter og spændinger i krop og muskulatur?

Hos Ry Fysioterapi & Sundhedshus tilbyder vi både fysiurgisk massage og fysio-massage, som kan afhjælpe fysiske såvel som psykiske belastninger af din krop. Massage er velegnet til smertebehandling, men ligeledes også forebyggende behandlinger af spændinger.

Wellness massage 

Din krops velvære er vigtig. Wellness massage er til for at blødgøre dine muskler og dit sind. Via lange bløde strøg, løsnes dine muskler. Wellness massage er en blid massageform, som skaber ro, løsner dine spændte muskler og giver krop og sind en afslappethed.

Fysiurgisk massage

Denne massageform egner sig først og fremmest til personer med ømme og stressede muskler, der har behov for at blive bearbejdet og løsnet. Det er den mest typiske massageform.

Jacob Krogh Andersen er uddannet massør og har mange års erfaring inden for fysiurgisk massage.

Fysio-massage

Din massagebehandling udføres af en uddannet fysioterapeut – og der kan være mulighed for at få lidt vejledning i øvelser mm.

En massage vil løsne musklerne og øge blodcirkulationen, og derved vil spændinger og smerter forsvinder.

Denne type behandling vil typisk blive udført af Fysioterapeut Bodil Wobeser, som har flere års erfaring med netop denne behandlingsform.

Graviditetsmassage – Smertelindring under din graviditet.

Der sker mange forandringer i den gravide krop, og det kan for mange give anledning til ømme muskler, ledgener og spændinger. Graviditetsmassage lindre ømhed og gener, giver den gravide øget velvære, skaber ro og afslappethed.

Pris
25 min 350 kr.
50 min 550 kr.

Kontakt Ry Fysioterapi, hvis du vil vide mere.

Book tid her eller ring til tlf. +45 86 89 27 04 
eller send en mail til Info@ryfys.dk

© Copyright - Ry Fysioterapi