fysioterapi SkanderborgHos Ry Fysioterapi ved Skanderborg finder du et bredt udvalg af sundhedsfaglige ydelser i et professionelt og behageligt miljø.

Ry Fysioterapi er en moderne fysioterapeutisk klinik og et træningscenter i nye og indbydende omgivelser. Ry Fysioterapi Skanderborg ligger i det naturskønne Ry kun 12 minutters kørsel fra Skanderborg.

Ry Fysioterapi tilbyder

Hos Ry Fysioterapi tilbyder vi alt lige fra lige fra idrætsfysioterapi, børnefysioterapi, manipulation af led, Shockwave terapi, ultralydsskanning, High Power Laser, medicinsk akupunktur, massage til genoptræning, holdtræning, fitness og personlige træningsforløb.

Vi udbyder også GLA:D-træning, der er et særligt koncept rettet til dig, der vil forbedre din funktion og reducere din smerte i dit knæ eller din hofte.

Hos Ry Fysioterapi tilbyder vi aftenkonsultationer. Du behøver altså ikke tage fri fra dit arbejde for at kunne få god behandling. Vi har aftenkonsultationer mandag til torsdag indtil kl. 20.

Høj kvalitet i behandlingen

fysioterapi SkanderborgHos Ry Fysioterapi Skanderborg følger vi de danske fysioterapeuters kliniske retningslinjer i alle vores behandlinger. Vi har overenskomst med det offentlige, hvorfor du kan bruge en henvisning fra din læge hos os.

Hvis du har en sundshedsforsikring, kan du i de fleste tilfælde gøre brug af den hos os. Du skal blot medbringe din skadesanmeldelse ved den første konsultation.

Er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, så kan der gives tilskud med og uden henvisning.

Sådan foregår et typisk forløb hos Ry Fysioterapi Skanderborg

Når du kommer hos os første gang, skal du altid registrere din ankomst ved at køre dit sygesikringskort igennem kortlæseren hos sekretæren. På den måde kan vi se, at du er kommet til din aftalte tid. Her er det samtidigt vigtigt, at du oplyser, om du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, og i hvilken gruppe du er medlem.

Ved første konsultation vil vi spørge mere indgående ind til din sygdomshistorie, så vi får det bedst mulige grundlag at tage stilling til den behandling, der bedst kan hjælpe dig. Herefter vil vi lave en konkret behandlingsplan.

Ry Sundhedshus

Ry Fysioterapi Skanderborg ligger fysisk placeret i Ry Sundhedshus.

Ry Sundhedshus er et privatejet sundhedshus, der tilbyder en række sundhedsfaglige ydelser. I Ry Sundhedshus bliver faglig sparring og tværfagligt samarbejde vægtet højt, idet vi tror på at det vil komme den enkelte borger til gode i fht. at opnå de bedst mulige resultater af behandlingen.

I Ry Sundhedshus finder du også privatpraktiserende læge, Sidse Kjærholm & autoriseret psykolog Anne Halkjær.

Kontakt os og få god behandling

Skriv en mail