+45 86 89 27 04

Bandager

Bandager

Bauerfeind GenuTrain

Pris 719 kr.

Læs mere

Genutrain knæbandagen fra Bauerfeind er en medicinsk kompressionsbandage til brug både i hverdagen og ved højere fysisk aktivitet.
Genutrain bandagen udmærker sig ved særdeles god pasform og åndbarhed.

Den patenterede specialvævning giver egenskaber som en kompressionsstrømpe, hvilket sammen med dens anatomiske udformning, minimerer hævelse og stimulerer til øget muskelaktivitet. Dette resulterer i øget stabilitet, mindre smerter under aktivitet, øget lokalt stofskifte og nedsat restitutionstid.

Bauerfeind MalleoTrain S

Pris 599 kr.

Læs mere

Malleotrain S fra Bauerfeind er en anatomisk udformet ankelbandage med kompression og justerbar Velcro-strap til justering af stabilitetsgrad.

Bandagen er meget velegnet til sportsaktivitet, da den er meget enkel at montere og er let justérbar i stabilitetsgrad via velcrostrappen.

En traditionel sportstapening opretholder kun ganske kort tid den ønskede stabilitet, da tapen hurtigt giver sig under svedudvikling og bevægelse. Malleotrain S ankelbandagen opretholder en ensartet kompressionsgrad og stabilitet udover hele aktiviteten og kan i modsætning til en tapening justeres undervejs efter ønske. Velcrostrappen anlægges meget let i en 8-tals forbinding om anklen, så erfaring med at anlægge en ankeltapening er intet krav.

Bauerfeind GenuTrain S Pro

Pris 1799 kr.

Læs mere

Genutrain S Pro knæbandagen anbefales særligt til personer med let til moderat funktionel instabilitet og til personer med lettere irritationstilstande af sideledbånd.

Bauerfeind GenuTrain P3

Pris 1299 kr.

Læs mere

Genutrain P3 bandagen anbefales særligt til personer med gener fra knæskalsområdet, fx patellofemoralt smertesyndrom, Osgood-Schlatters syndrom hos unge, knæskalsløshed og seneirritationer omkring knæskallen.

Bauerfeind GenuTrain A3

Pris 1149 kr.

Læs mere

Genutrain A3 knæbandage fra Bauerfeind er udviklet særligt til personer med slidgigt i knæet.

Den medicinske kompressionsbandage fra Bauerfeind giver mindre smerter i hverdagen og bedre præstationsevne ved fysisk aktivitet.

Genutrain A3 bandagen anbefales af læger, fysioterapeuter og kiropraktorer til personer med slidgigt (artrose) og muskulær instabilitet i knæet.

DJO EpiForce – albuestøtte

pris 275 kr

DJO Genuforce knæ bandage

Pris 275 kr.

Manuforce – elastisk håndledsstøtte

Pris 275 kr.

DJO Actistrap

Pris 592 kr.

DJO Stabilizing Speed Pro Ankle

Pris 309 kr.